Liity jäseneksi

Keravan Diabetesyhdistys työskentelee diabeetikoiden ja heidän perheenjäsentensä hyväksi.
Tavoitteena on diabeteksen haittavaikutusten vähentäminen ja lopulta diabeteksen voittaminen yhdessä Suomen Diabetesliiton kanssa.

Keravan Diabetesyhdistys järjestää mm. diabeetikoiden omahoitoa tukevia luento- ym. tilaisuuksia ja vertaistukeen mahdollistavia vapaamuotoisia tilaisuuksia, joista ilmoitetaan kotisivuillamme ja Keski-Uusimaan sekä Tuusulanjärven Viikkouutisten yhdistyspalstoilla.
Aloitamme yleisötilaisuudet yleensä klo 18.00. Tilaisuuksissamme on maksullinen kahvi- / tee- ja pulla- /leipätarjoilu.

Keravalla on lähes kaksi tuhatta lääkehoitoista diabeetikkoa. Keravan Diabetesyhdistykseen heitä kuuluu yli kolmesataa. Liittymällä yhdistyksen jäseneksi saat laadukkaan Diabetes-lehden (6 numeroa vuodessa) liittymisvuonna ilmaiseksi ja sen jälkeen 14€/vuosi (v 2015). Muille lehti maksaa 40€/vuosi. Jäseneksi voit liittyä soittamalla yhteyshenkilöille, jäsentilaisuuksissa, tai Diabetesliiton kotisivuilla

(osoitteessa: http://www.diabetes.fi/liity)

Keravan Diabetesyhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2016 on 15€, josta Diabetesliiton osuus 7€.