Terveyskeskusten palvelut diabeetikoille

KERAVAN, SIPOON JA TUUSULAN TERVEYSKESKUSTEN PALVELUT DIABEETIKOILLE
(Alleviivattu teksti on linkki suoraan nettisivulle/lomakkeeseen)

DIABETESTARVIKKEIDEN JAKELU KERAVALLA

Hoitotarvikejakelu on avoinna tiistaisin klo 16-18 ja keskiviikkoisin klo 09.30-11.00.
Hoitotarvikejakelu sijaitsee terveyskeskuksen kellarikerroksessa Metsolantie 2, Kerava. (B-ovi, opasteita seuraten, alas hissillä tai portaita pitkin.) Voit jättää myös viestin Puhepostiin, p. 040 318 3432: (viestiin sanellaan nimi, syntymäaika ja mitä asiasi koskee.) Soitamme sinulle takaisin seuraavan arkipäivän aikana.

Diabeteshoitajien puhelinajat Keravalla
Diabeteshoitaja ykköstyypin diabeetikoille: ma-p klo 12-13 puh. 040 318 3622. 2-tyypin diabeetikot: Omahoitajat, puh. 09 2949 3456.

**************************************************************************

DIABETESTARVIKKEIDEN JAKELU TUUSULASSA (KEUSOTE)

Hoitotarvikkeet tilataan joko sähköisellä lomakkeella tai puhelimitse 019 2260 201 - jätä takaisinsoittopyyntö tai tee tilaus ääniviestillä. Posti lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla. Hoitotarvikkeet toimitetaan valitsemaasi Postin
noutoautomaattiin tai postitoimipisteeseen. (Jos oikeus myönnetty: hoitotarvikkeet voidaan toimittaa myös suoraan kotiin.) Lähetys tulee noutaa 7 vrk kuluessa, muuten se palautuu hoitotarvikejakeluun.

Diabeteshoitajan vastaanotto Tuusulassa
Ota yhteyttä hoitajavastaanotolle/hoitovastaavaan Nettipalvelu 24/7 kautta.

**************************************************************************

DIABETESTARVIKKEIDEN JAKELU SIPOOSSA

Tarvikkeet tilataan lomakkeella, Sipoon sosiaali- ja terveyspalvelujen kotisivuilta osiosta hoitotarvikejakelu, tai puhelimitse ke klo 10-11, puh 040-1914201 tai jättämällä tilaus terv.aseman vastaanottoon infoon Nikkilässä, Söderkullassa apteekkiin; ei
sähköpostitilauksia.

Tilatun materiaalin nouto
Nikkilän terveysaseman potilastoimistolta tai virastomestarilta: arkipäivisin klo 8-16, Söderkullan apteekista normaali aukioloaikoina: ma-pe 08.30-19.00 la 09.00-15.00. Tilaa materiaali hyvissä ajoin, 2–3 viikkoa ennen sen loppumista.