Edut Keravan Diabetesyhdistyksen jäsenille

Muistathan myös Diabetesliiton jäsenyhdistyksilleen neuvottelemat alennukset - kaikki liiton jäsenedut löydät täältä: www.diabetes.fi/yhteiso/jasenedut.

Jäsenedut paikallisilta palvelutarjoajilta

JALKAHOITOLA VETREÄT VARPAAT, Tuusula

Jalkahoitola Vetreät Varpaat myöntää Keravan Diabetesyhdistyksen jäsenille 5% alennuksen jalkahoidosta.

Näytä voimassa oleva jäsenkorttisi ja mainitse alennuksesta maksun yhteydessä.

Maija Leppikangas
Hyryläntie 10, 2.kerros (hissi)
04300 Tuusula
Puhelin 0400 284 165
www.vetreatvarpaat.fi

***************

JALKATERAPIA EBET, Kerava

Jalkaterapia Ebet myöntää Diabetesyhdistyksen jäsenille 15% alennuksen jalkahoidoista.
Näytä voimassa oleva jäsenkorttisi ja mainitse alennuksesta ajanvarauksen / maksun yhteydessä. Myös kotikäynnit mahdollisia.

Jalkaterapia Ebet / jalkaterapeutti Elina Surakka
Kirvesmiehentie 4C, 04200 Kerava
Puhelin: 045 6181798
Sähköposti: elina.ebet@gmail.com
Ajanvaraus myös nettisivujen kautta: https://www.jalkaterapiaebet.fi

Jos Elina ei vastaa puhelimeen, jätä vastaajaan viesti ja yhteystietosi niin hän soittaa sinulle.
***************

LAKIASIAINTOIMISTO LAINE & NIKKA-LAITINEN OY, Kerava

Lakiasiaintoimisto Laine & Nikka-Laitinen Oy tarjoaa Keravan Diabetesyhdistyksen jäsenille 10 % alennuksen hinnastonsa mukaisesta palkkiosta seuraavia asioita koskevissa toimeksiannoissa: testamentti, edunvalvontavaltakirja, perunkirjoitus.

Alennus myönnetään normaalihinnoista eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Edun saa esittämällä Keravan Diabetesyhdistyksen voimassa olevan jäsenkortin.

Asemanaukio 7, 2. krs, 04200 Kerava
toimisto@nikkaco.fi
www.nikkaco.fi.
****************

OSTEOPAATTI ILMO ANUNDI, Kerava

Osteopaatti Ilmo Anundi myöntää Keravan Diabetesyhdistyksen jäsenille 10% alennuksen osteopaattisista hoidoista. Näytä voimassa oleva jäsenkorttisi ja mainitse alennuksesta ajanvarauksen / maksun yhteydessä.

Osteopaatti Ilmo Anundi
Nyyrikinkuja 3 B, Liiketila