Edut Keravan Diabetesyhdistyksen jäsenille

Muistathan myös Diabetesliiton jäsenyhdistyksilleen neuvottelemat alennukset - kaikki liiton jäsenedut löydät täältä: www.diabetes.fi/yhteiso/jasenedut.

Jäsenedut paikallisilta palvelutarjoajilta

JALKATERAPIA EBET

Jalkaterapia Ebet myöntää Diabetesyhdistyksen jäsenille 15% alennuksen jalkahoidoista.
Näytä voimassa oleva jäsenkorttisi ja mainitse alennuksesta ajanvarauksen / maksun yhteydessä. Myös kotikäynnit mahdollisia.

Jalkaterapia Ebet / jalkaterapeutti Elina Surakka
Kirvesmiehentie 4C, 04200 Kerava
Puhelin: 045 6181798
Sähköposti: elina.ebet@gmail.com
Ajanvaraus myös nettisivujen kautta: https://www.jalkaterapiaebet.fi

Jos Elina ei vastaa puhelimeen, jätä vastaajaan viesti ja yhteystietosi niin hän soittaa sinulle.
***************

LAKIASIAINTOIMISTO LAINE & NIKKA-LAITINEN OY

Lakiasiaintoimisto Laine & Nikka-Laitinen Oy tarjoaa Keravan Diabetesyhdistyksen jäsenille 10 % alennuksen hinnastonsa mukaisesta palkkiosta seuraavia asioita koskevissa toimeksiannoissa: testamentti, edunvalvontavaltakirja, perunkirjoitus.

Alennus myönnetään normaalihinnoista eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Edun saa esittämällä Keravan Diabetesyhdistyksen voimassa olevan jäsenkortin.

Soita ja kysy lisää p. 010 337 7660
Keskikatu 2, 2. krs, 04200 Kerava
toimisto@lnl-laki.fi
www.lnl-laki.fi

****************

OSTEOPAATTI ILMO ANUNDI

Osteopaatti Ilmo Anundi myöntää Keravan Diabetesyhdistyksen jäsenille 10% alennuksen osteopaattisista hoidoista. Näytä voimassa oleva jäsenkorttisi ja mainitse alennuksesta ajanvarauksen / maksun yhteydessä.

Osteopaatti Ilmo Anundi
Nyyrikinkuja 3 B, Liiketila